Honda D Series Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
3,178 Posts
Discussion Starter #1
Ok I got this motorola map from xenocron

I can get this baby work, no matter I configure it on chrome (using the motorola map sensor option) I will get the CEL code for map sensor?

defective sensor? how do I check this guy? what's the resistence for the 2.5 map?

Thanx guys!
 

·
Registered
Joined
·
1,793 Posts
What settings are you using in crome? I know theres a version that has the incorrect default motorola settings
 

·
Registered
Joined
·
112 Posts
Yea you want the one that says....(fixed) after where it says motorola 2.5bar.

I use an older version of Crome because it is just more stable for me, and it didn't have the (fixed) one in it. So I d/l the newest version and found the file that contained all of the latest wideband settings in it and transferred it over to my version.

Hope this helps!
 

·
Registered
Joined
·
1,793 Posts
Yea you want the one that says....(fixed) after where it says motorola 2.5bar.

I use an older version of Crome because it is just more stable for me, and it didn't have the (fixed) one in it. So I d/l the newest version and found the file that contained all of the latest wideband settings in it and transferred it over to my version.

Hope this helps!
thats why i only use xenocrons crome 1.2 with all of his scripts
 

·
Registered
Joined
·
3,178 Posts
Discussion Starter #6
thats why i only use xenocrons crome 1.2 with all of his scripts
My version is 1.2 I did the upgrade to 1.4 but I rolled back to 1.2 for stupid issues i had.

Ok pgmfi.org does have a "plugin"fix for motorola ? That's what r'u saying?
 
1 - 6 of 6 Posts
Top