Honda D Series Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
EG Hatch and FZS1000
Joined
·
0 Posts
Discussion Starter #1
Hey everyone thanks for allowing me to joing D-Series.org! I've had my 95 CX Hatch for about 4 years now. I swapped a D16Z6 in it the first month I owned it as the D15B8 was gutless and smoked like a chimney lol. My hatch and I have had our ups and downs but 80% of my troubles have been my own fault. Recently I decided to go through my wiring harness and I ended up plugging my IACV plug into my IAT and vise versus. OMG life has been hell since! After a month of being down I just got her going again today..... she still has a little bit of a miss but I trust her I think. I fried 4 ECUs due to my mishap. My IAT sensor melted in the intake manifold! I believe it fried my IACV as well. After it is warmed up, It misses and stutters a bit on light acceleration. If I unplug there is no change. But when I plug back in it kicks back on and misses more. Anyhow, after pulling intake, cleaning it, replacing the IAT and ecu, I decided to go through the wiring harness and do a full tuck! I will take some pics and upload in morning! I wanted to keep spot for A/C and I had to keep my heater core as this will almost always be my daily driver, especially in the winter. Still have to relocate battery. Anyways, that's all I got for tonight! I'll be around :)
 

·
Registered
Love the Civic
Joined
·
1,817 Posts
Welcome, post pics as soon as you can.

Full wire tucks look dope, until you have to trouble shoot, leave your self some room for error.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top