Honda D Series Forum banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
97 Posts
Discussion Starter · #1 ·
ok, I got a cel lats nite so i checked it today and im not sure if im reading it right. It give's me 6 shortflashes follewed by a short pause. Then it give's me 9 short flash's.
I know 6 is coolant temp and 9 is #1 cyl position. But my quisten is and i reading this right and what would cause these two code's at the same time?
The car was running perfect i stoped at the car wash to rince it off i left it running and it dies. when i get back in it i start it up and it was missing real bad i reved a lil to about 3500 it cleared up. As soon as it dropped back down to around 1000 it starts missing agian. Keep in mind it only doe's it at 1000rpm's or lower. Any one have a clue what the cause of this would be. I just have never had two code's at the same time like this.
thanks
 

·
Registered
Joined
·
97 Posts
Discussion Starter · #3 ·
AH, No freaking way. well I guess it possible. But the engine is only 2 month's old. And it never overheated.
 

·
Registered
Joined
·
36 Posts
maby the HG wasnt put on correctly when assembled or idk....it could be anything but i bet you if u drive the car for another 2-3 days it'll get worse then eventually white smoke will pour out like a beyotch;)
 

·
Registered
Joined
·
97 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Crazy thing, I started it up today and it started and ran just fine. No code's no miss. I think my ecu touched the metal part of the kick panel and caused it to do this. The ecu dosent have either cover on it. Yea stupid i know but i dont have them and cant find any.
 
1 - 8 of 8 Posts
Top