Honda D Series Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
144 Posts
Discussion Starter #1
trying my darnest to wire this zc square dizzy plug the 2 white wires well 1 is suposed to be white with red but the red stripe is long gone. . .

the one white goes above the blank plug and the other white goes next to the peach which white is it. . .
there are 2 shielded looms black and grey.. . .the one has your white blue and your orange blue. . .
the other one has your orange and your blue . .

and then there is the lonely white that is not in a shielded loom. . . . i have the lonely white one above the blank plug. . . . car runs now but will not rev up much past 4 grand. . . .
please advise. .
 

·
Registered
Joined
·
275 Posts
hey man i got a pin out for the clip but if u run a search u should find it ull have 2 wires left over and they go over to the cyl. postion sensor
 

·
Registered
Joined
·
144 Posts
Discussion Starter #3
Thanks. . .I know that . . . . I have the cam sensor wired up. . . it is the 2 whites that are confusing me. . . . . . like i said solid orange and whites are in one shielded loom and blue striped oranges and whites are in another shielded loom and then there is a white by itself I am wondering about which white is which? and where the one goes so i know where to put the other. . .
thanks

Chris
 
F

·
Guest
Joined
·
0 Posts
just wire it up and if it does not start then switch them. It wont start if you have them wrong.
 

·
Registered
Joined
·
144 Posts
Discussion Starter #5
hmm well it starts all the time now. . It just will not rev past 4 grand. . .
the white blue and the white were in the spots where the orange bllue and orange go.... that was causing my no start.. .. .every now and then it would start like this and it ran great it would rev freely to 8 grand. . . .I raced it once at the dirt track and took 3rd my first night out. . . .
im going to work on it agian today. and see what i can come up with ill keep ya posted.

thanks

Chris
 

·
Registered
Joined
·
275 Posts
fast1.6 said:
just wire it up and if it does not start then switch them. It wont start if you have them wrong.
not tru i had them swicthed and it started but when it warmed up it shut off so i switched them and it ran fine sorry bout second post i click the worng one and didnt relize it
 
1 - 7 of 7 Posts
Top