Mini me questions.. - D-series.org

Go Back   D-series.org Motor Mayhem & Suspension Satisfaction Engine Management

D-Series.org is the premier Honda All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-13-2006, 07:10 PM   #1 (permalink)
D-series lover
 
EFHATCH1990's Avatar
 
iTrader: (0)
Join Date: Nov 2005
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 113
Rep Power: 14 EFHATCH1990 is nobody
iTrader Score: 0 reviews
Send a message via AIM to EFHATCH1990
Default Mini me questions..

I dunno what the problem with me mini-me is its a d15b8, with Z6 head, B18a TB and converted to MPFI from DPFI with full Si harnness converson I'm running a PG7 ecu (88 teggy) Its in a 1990 Civic STD. the problem is it wont fire, It turns over and will fire a little bit but it wont start. I pulled the plugs and they were wet with gas except one I will check the wiring to that injector. tested the spark on all cylinders and it was good, didnt check timing yet prolly should. maybe the cam is off a tooth? how exactly do I check timing on a mini-me (same as the haynes manual says?) maybe check compression? I dunno PLZ help. Thanks.

-Jason
EFHATCH1990 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-13-2006, 07:52 PM   #2 (permalink)
keng_lee
Guest
 
Posts: n/a
Default

check your compression. Could be bad injectors or wiring. Other thing is ground. A tooth off shouldn't stop it from starting. It'll run funny but not so bad that it won't start. Also check you dizzy and make sure it is set on cylinder number 1 with it on TDC. My mini me didn't want to start because my dizzy was 180 degree off. Just some thoughts.
  Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-13-2006, 07:58 PM   #3 (permalink)
D-series lover
 
EFHATCH1990's Avatar
 
iTrader: (0)
Join Date: Nov 2005
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 113
Rep Power: 14 EFHATCH1990 is nobody
iTrader Score: 0 reviews
Send a message via AIM to EFHATCH1990
Default

good idea I'll check that, as for the fuel only cylinder number 4 isnt getting fuel all the others are wet I think its the wiring on #4.
EFHATCH1990 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the D-series.org forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


iconAll times are GMT -8. The time now is 05:45 PM. | Welcome to Forum, please register to access all of our features.