o2 sensor?!?! damn it - D-series.org

Go Back   D-series.org Motor Mayhem & Suspension Satisfaction Engine Management

D-Series.org is the premier Honda All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-15-2005, 09:42 PM   #1 (permalink)
D-series G0D
 
MyblkVTEC's Avatar
 
iTrader: (43)
Join Date: Oct 2004
Location: Cold MN
Posts: 9,921
Rep Power: 26 MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!
MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!
iTrader Score: 43 reviews
Default o2 sensor?!?! damn it

Ok, CEL is on and its a bad o2 sensor, now here is my problem, I did the auto to manual swap in my 96 ex and I see there are two different item numbers for the sensors one for auto one for manual, do I just stick with the auto one yet??? help!!
MyblkVTEC is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-15-2005, 10:00 PM   #2 (permalink)
D-series G0D
 
MyblkVTEC's Avatar
 
iTrader: (43)
Join Date: Oct 2004
Location: Cold MN
Posts: 9,921
Rep Power: 26 MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!
MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!MyblkVTEC is the fucking MAN!!!!
iTrader Score: 43 reviews
Default

well after some more research, it looks like the auto and manuals are the same, they just have different numbers for the upper and lower sensors......
MyblkVTEC is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the D-series.org forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


iconAll times are GMT -8. The time now is 07:06 PM. | Welcome to Forum, please register to access all of our features.