2 white wires off of harness for zc dizzy plug - D-series.org

Go Back   D-series.org Motor Mayhem & Suspension Satisfaction DOHC ZC

D-Series.org is the premier Honda All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-22-2005, 07:29 AM   #1 (permalink)
 
iTrader: (2)
Join Date: Sep 2004
Posts: 144
Rep Power: 0 toxiclows is learning the way of the Dtoxiclows is learning the way of the D
iTrader Score: 2 reviews
Default 2 white wires off of harness for zc dizzy plug

trying my darnest to wire this zc square dizzy plug the 2 white wires well 1 is suposed to be white with red but the red stripe is long gone. . .

the one white goes above the blank plug and the other white goes next to the peach which white is it. . .
there are 2 shielded looms black and grey.. . .the one has your white blue and your orange blue. . .
the other one has your orange and your blue . .

and then there is the lonely white that is not in a shielded loom. . . . i have the lonely white one above the blank plug. . . . car runs now but will not rev up much past 4 grand. . . .
please advise. .
toxiclows is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-22-2005, 08:10 PM   #2 (permalink)
 
iTrader: (1)
Join Date: Nov 2004
Posts: 275
Rep Power: 0 DOHCef8si is nobody
iTrader Score: 1 reviews
Default

hey man i got a pin out for the clip but if u run a search u should find it ull have 2 wires left over and they go over to the cyl. postion sensor
DOHCef8si is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-25-2005, 09:06 PM   #3 (permalink)
 
iTrader: (2)
Join Date: Sep 2004
Posts: 144
Rep Power: 0 toxiclows is learning the way of the Dtoxiclows is learning the way of the D
iTrader Score: 2 reviews
Default

Thanks. . .I know that . . . . I have the cam sensor wired up. . . it is the 2 whites that are confusing me. . . . . . like i said solid orange and whites are in one shielded loom and blue striped oranges and whites are in another shielded loom and then there is a white by itself I am wondering about which white is which? and where the one goes so i know where to put the other. . .
thanks

Chris
toxiclows is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 06-26-2005, 06:32 AM   #4 (permalink)
fast1.6
Guest
 
Posts: n/a
Default

just wire it up and if it does not start then switch them. It wont start if you have them wrong.
  Reply With Quote Quick reply to this message
Old 06-26-2005, 07:30 AM   #5 (permalink)
 
iTrader: (2)
Join Date: Sep 2004
Posts: 144
Rep Power: 0 toxiclows is learning the way of the Dtoxiclows is learning the way of the D
iTrader Score: 2 reviews
Default

hmm well it starts all the time now. . It just will not rev past 4 grand. . .
the white blue and the white were in the spots where the orange bllue and orange go.... that was causing my no start.. .. .every now and then it would start like this and it ran great it would rev freely to 8 grand. . . .I raced it once at the dirt track and took 3rd my first night out. . . .
im going to work on it agian today. and see what i can come up with ill keep ya posted.

thanks

Chris
toxiclows is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 07-03-2005, 10:34 AM   #6 (permalink)
 
iTrader: (1)
Join Date: Nov 2004
Posts: 275
Rep Power: 0 DOHCef8si is nobody
iTrader Score: 1 reviews
Default

not true it started when i had them swicthed but when it warmed up it just shut off so i swichted them and it ran fine
DOHCef8si is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 07-03-2005, 10:36 AM   #7 (permalink)
 
iTrader: (1)
Join Date: Nov 2004
Posts: 275
Rep Power: 0 DOHCef8si is nobody
iTrader Score: 1 reviews
Default

Quote:
Originally Posted by fast1.6
just wire it up and if it does not start then switch them. It wont start if you have them wrong.
not tru i had them swicthed and it started but when it warmed up it shut off so i switched them and it ran fine sorry bout second post i click the worng one and didnt relize it
DOHCef8si is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the D-series.org forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


iconAll times are GMT -8. The time now is 10:22 AM. | Welcome to Forum, please register to access all of our features.